Немога да вляза в играта

Проблеми с играта? Моля докладвайте ги тук. Не забравяйте да включите нужната информация иначе няма да можем да ви помогнем.(не забравяйте линка към поста след като го пуснете).
Гост

Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » пет 9. авг 2013, 01:18

от един час немога да вляза в играта, седи на 100% и нищо друго името ми в играта е seacho Цял ден чакам да стане 12 и 21 вечерта за да продавам от склада на приятели и заради бъга пропуснах над 10 000 лефчета използвам mozilla firefox 23.0 и проблема не е от интернет доставчика всички други сайтове се отварят веднага

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » нед 11. авг 2013, 20:33

Пробвай да играеш играта от друг уеб браузър.

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » нед 11. авг 2013, 20:35

seacho аз също използвам мозила и съм със същата версия на играта и нямам никакви проблеми тръгва си нормално.Един съвет понеже мозила изисква като ти се появи ъпдейт на jаva и флаш плеър ги обновявай може и те да ти правят номера.

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » нед 2. фев 2014, 12:18

и аз не мога да влезна в играта все си седи на 100% и нищо
какво да направя ???
:?: :?: :?:

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » нед 2. фев 2014, 12:26

Току що влязох и при мен нямаше проблем, с GoogleChrome съм.
Понякога игрите "разлюбват" някой от 3те най-ползвани браузъра, пробвай да си изчистиш кеша, а и бисквитките за всеки случай и ако пак не става, опитай с друг браузър.

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » ср 5. фев 2014, 22:20

Здравейте и аз не мога да вляза във играта отпред е синя ,играя от таблет ,влизах а сега не мога да вляза имам браузъри Хром и e , има ли други със таблет да играят. :)

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » пон 30. мар 2015, 21:09

Здравейте и аз не мота да вляза пише, че трябва да инсталирам Adobe Flash Player. Когато цъкна да го инсталирам ми излиза, че е инсталиран. Днес ми се появи, че има ъпдейт на плейра и го изтеглих, но не мога да отворя файла, защото е непознат фаил. Иначе мога да влизам от хрома, но не и от CoolNovo Chrome Plus v. 1.6.4.30 и между другото не мога да влизам в портала от Мозила, както и игрите им. :(

Гост

Re: Немога да вляза в играта

Мнение от Гост » ср 1. апр 2015, 22:30

Съвет,влизайте през познатите браузери,екипа на играта не е длъжен за всеки новоизлюпил се браузер да пренаписва кронове ;)

Отговори

Върни се в “Доклад за бъгове”