My Sunny Resort стартира в България!

Новия форум на играта можете да посетите в портала (нужна е регистрация в портала).
Гост

My Sunny Resort стартира в България!

Мнение от Гост » ср 8. апр 2015, 16:26

Седнете удобно, починете си и се насладете на слънцето... а защо да не управлявате хотел на тази гледка?

Слънце, сърф и пясък? Какво повече би могъл да искаш? Живота е толкова стресиращ, защо да не отидем на ваканция? ...Директно в твоя браузър!

Изображение

Ела и открий My Sunny Resort - единствено по рода си, ваканционно изживяване. Управлявай свой собствен курорт -- грижи се за гости, събирай Хотел Долари и се наслади на слънчевата страна на живота.

Ела и открий свят на лукс и почивка!
Построй и обзаведи луксозни бунгала - освен стандартните опции като телевизори, легла и душове, можеш да добавиш красиви растения, ложи, дивани, вани и много други! Украси своя плаж с екзотични цветя, храсти и дървета. Построй екстравагантни атракции и места, луксозни ресторанти -- все пак, искаш да предоставиш на своите гости ваканцията на техния живот.

Безброй работници ще ти помагат да се грижиш за всяко желание на своите гости - дали ще е препоръка на добър ресторант, съвет за добри възможности за снимки, или добър бижутер, които да предостави пръстен за романтично предложение. Докато напредваш в играта и се изкачваш по стълбичката на хотелиерската индустрия, ще можеш да отвориш дори допълнителни курорти във вълнуващи нови места - красиви планински и сафари дестинации.

Специални бонуси
По време на отворената бета, ще се наслаждавате на уникален 50% бонус за всички покупки на супер валута! Първата ти покупка на 18 Черупки или повече ще ти донесе
Тортуга, приятелски настроена костенурка, която ще е повече от щастлива да ти дава малки подаръци във формата на опит и хотел долари. Покупки от 150 Черупки или повече ще ти донесат Фламинго, което ще претърсва твоите плажове за специални подаръци, които ще доставя на теб!

Подарък за добре дошъл!
Като специален бонус за всички нови играчи, сме подготвили специална изненада:
Осребри upjers код "YOUR-FREE-CODE" в страницата за плащания, за да получиш пакет за начинаещи!
Пакета за начинаещи включва 3000 Хотел Долари, Пясъчен Замък и Златен Ускорител Куфар!

Опитай сега и започни своята ваканция!

Заключена

Върни се в “Весела Ферма”